Tack för gott samarbete och alla intressanta möten och projekt som vi haft förmånen att mötas i under en mycket händelserik och arbetsintensiv vinter och vår. Nu är det dags för sköna sommardagar och lite välförtjänt ledighet.

På IQ Samhällsbyggnad ser vi redan fram emot att ses igen när vi i augusti drar igång våra medlemsfrukostar Digital Breakfast Talks, det gemensamma arbetet med The Shift, Samhällsbyggandets Regelforum, inspelet till regeringen om inriktning för forsknings- och innovationspolitiken, event inom AI Arena, Arbeta Smart, nya kunskapsluncher, workshops, utlysningarna i forsknings- och innovationsprogrammen E2B2, Smart Built Environment, Driving Urban Transitions… och mycket mer!

Vårt kontor är stängt under veckorna 29 till 31. Du når oss på info@iqs.se.

vd Anita Aspegren

Vi önskar dig och alla våra medlemmar en riktigt härlig sommar och semester!


PS!
Ett tips: Anteckna redan nu fredag den 25 augusti kl 08.30 då vi bjuder på höstens första Digital Breakfast Talks. Denna gång kommer Ann-Kristin Belkert och Jonas Tannerstad delta och berätta om hur AI kan bidra i samhällsbyggandet – och ge tips och råd om hur man tar det allra första AI-klivet. Läs mer här!