Börjar:
Slutar:
Plats:
Zoom

Att prioritera hållbarhetsaspekter inom byggindustrin är avgörande för att minimera vår påverkan på miljö och klimat – men kan det också skapa affärsnytta? Genom att förändra vår syn på avfall kan vi öppna dörren till en hållbar framtid där avfall blir en möjlighet i stället för ett problem.


Cirkuläritet är en central del av insatserna för att bevara och skydda miljö och klimat på lång sikt, men för att uppnå ett cirkulärt samhälle krävs en omvärdering av hur vi betraktar avfall. Camilla Sonnentheil, affärsutvecklingschef på Ragn-Sells, kommer tillsammans med Emma Hult, som leder innovationsprogramsidén Shift2Access och är verksamhetsledare för Samhällsbyggandets Regelforum, prata om hur vi i byggandet kan jobba med nya innovativa lösningar och samarbeten över olika branscher för att framtidssäkra samhällsbyggandet.

Vad kan och bör cirkuleras? På vilket sätt kan vi öka förståelsen om värdet av att återvinna byggmaterial? Hur kan vi optimera användningen av befintliga resurser och minska vårt behov av nya material?

Du som deltar har möjlighet att styra samtalet genom frågor, så ta tillfället i akt att diskutera cirkuläritet med Camilla, Emma och dina branschkollegor!

Anmäl dig här!

Digital Breakfast Talks är IQ Samhällsbyggnads webbinarieserie för medlemmar där du sista fredagen i månaden får ta del av spännande föredrag, träffa sektorskollegor och delta i viktiga samtal om de mest aktuella frågorna inom samhällsbyggande.

Är ditt företag eller organisation inte medlemmar hos oss? Då är du välkommen att delta ändå - på två event per år.

Läs mer om vår organisation och vad du bidrar med och får tillbaka som medlem! www.iqs.se/medlemskap