Börjar:
Slutar:
Plats:
Ljusgården, Drottninggatan 33
Ort:
Stockholm

Smart Built Environment och InfraSweden2030 bjuder in till en inspirerande mingelkväll. Vi får veta mer om programmen, gör nedslag i några spännande projekt och blir inspirerade av Rebecka Carlsson som pratar om nya arbetsroller i en digital värld. Rebecka Carlsson är hållbarhetsexpert, affärsutvecklare och en mycket uppskattad talare.

Alla med intresse för digitalisering, infrastruktur och samhällsbyggande är välkomna att delta!

Rebecka Carlsson – Hållbarhetsentreprenör

Rebecka Carlsson har som hållbarhetsentreprenör medgrundat en handfull bolag. Hon är en av få svenskar som utbildats vid Singularity University på NASA, i hur vi kan använda exponentiella teknologier för att ta fram skalbara lösningar på vårt tids största samhällsutmaningar. Hon har också arbetat som politiskt sakkunnig åt Sveriges vice statsminister och klimat- och miljöminister. Idag är hon verksamhet som grundare och VD för den hållbara affärsutvecklingsbyrån Heureka Ventures.

Nya arbetsroller i en digital värld

Programmet uppdateras fortfarande

Eftermiddagen avslutas med ett mingel med möjlighet att fortsätta diskussionen, knyta nya kontakter och hitta nya spännande samarbeten.

Anmälan

Det är avgiftsfritt att delta, välkommen med din anmälan!

Organisation eller företag som du arbetar med
Ange särskilda önskemål, allergi, specialkost, behov av hjälpmedel, övrigt
Du accepterar att dina personuppgifter lagras och används för utskick av nyhetsbrev och inbjudningar.


Jag accepterar att mitt namn och organisation finns med på en deltagarförteckning som delas ut i samband med evenemanget samt att mina personuppgifter lagras och används för administration i samband med evenemanget.

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med Smart Built Environments integritetspolicy.

Uppdaterad den