Börjar:
Slutar:
Plats:
Ljusgården, Drottninggatan 33, Stockholm

IQ Samhällsbyggnad vill uppmärksamma hur forskning och innovation kommer till faktisk nytta i samhällsbyggnadssektorn. Vi lyfter studien "Faktisk innovation i bygg- och anläggningsbranschen" och presenterar våra tre nya utskott.

Faktisk innovation i bygg- och anläggningsbranschen

Marielle Juhlin, vd på konsultbolaget Policy impact, har på uppdrag av Sveriges Byggindustrier och med stöd av Smart Built Environment, tagit fram en fallstudie om digitala lösningar inom bygg- och anläggningsbranschen. Ta del av rapporten här!

Innovation skapar positiva effekter för den egna organisationen och i samhällsekonomin. Det är en slutsats i fallstudien som genomförts av Mariell Juhlin på konsultbolaget Policy impact. Under seminariet får du ta del av fler slutsatser ur studien och har chansen att ställa frågor. Du får också veta hur två företag, Looprocks och BuildSafe som ingått i studien, arbetar med innovation. Vi avslutar med en paneldiskussion för reflektion.

Nu startar vi tre nya utskott! Arbetet med att ta fram IQ Samhällsbyggands utskott har pågått sedan i höstas, och nu är det klart. Vi presenterar Strategi- Synergi- och Nyttiggörandeutskottet. Du får nu veta vad utskotten tänkt jobba med.

Program

15.30, Välkomna
> Eva Schelin, vd IQ Samhällsbyggnad

Faktisk innovation i bygg- och anläggningsbranschen
> Mariell Juhlin, vd Policy impact

Så jobbar vi med innovation
> Carl Zide, Looprocks
> Samuel Jaeger, BuildSafe

Paneldiskussion
> Under ledning av Eva Schelin
> Deltagare: Mariell Juhlin, Carl Zide, Looprocks, Samuel Jaeger, BuildSafe och Olle Samuelson, Smart Built Environment

Presentation av IQ Samhällsbyggnads nya utskott
> Anna Land, IQ Samhällsbyggnad

16.45, Mingel

Ca. 18.00, Avslut

Anmälan

Det är kostnadsfritt att delta, och vi vill gärna ha din anmälan senast den 20 augusti.

Ange särskilda önskemål, allergi, specialkost, behov av hjälpmedel, övrigt
Jag accepterar att mina personuppgifter lagras och används för utskick från IQ Samhällsbyggnad. Uppgifter hanteras enligt gällande lagstiftning (GDPR).
Jag accepterar att mina personuppgifter lagras och används för administration i samband med evenemanget enligt gällande lagstiftning (GDPR).
I IQ Samhällsbyggnads integritetspolicy kan du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter.
Uppdaterad den